пʼятниця, 22 січня 2016 р.

Під патронатом Олександра Домбровського у Вінниці стартує конкурс «ШКОЛА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

«ШКОЛА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ». Такий конкурс у місті пройде вперше. Навчальні заклади змагатимуться у кращому та ефективнішому використання сучасних інформаційних технологій у своїй освітній діяльності. 

Школи Вінниці запрошуються до участі у конкурсі
      Конкурс проводиться за ініціативи та під патронатом народного депутата України Олександра Домбровського. Організаторами інтелектуального заходу виступили Лабораторія інформаційних технологій фізико-математичної гімназії №17 Вінницької міської ради, Вінницький національний технічний університет і Вінницька обласна академія неперервної освіти.
       - Маємо успішний досвід організації та проведення унікальної Всеукраїнської комплексної олімпіади «Турнір Чемпіонів» на базі Вінницької фізико-математичної гімназії №17, цей «Турнір» триває вже 22 роки поспіль, — розповідає Олександр Домбровський. – Стали реальністю й чимало наших інших освітніх ініціатив, зокрема — Вінницький конкурс «Математичні бої». Тож впевнений, що і «ШКОЛА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» пройде на високому рівні, а головне – стане надзвичайно корисним заходом для навчальних закладів міста. Адже мета нового Конкурсу — залучення вінницьких шкіл до широкого використання IT-технологій, удосконалення їхніх веб-сайтів, впровадження у навчальний процес нових інструментів. Наші діти мають здобувати освіту якісну та сучасну, а робота наших вчителів має базуватися на використанні новітніх інформаційних технологій.
       За словами завідувача Лабораторії інформаційних технологій фізико-математичної гімназії №17 Заслуженого вчителя України Юрія Пасіхова, Конкурс передбачає стимулювання закладів освіти до використання у навчальному процесі наявних та створення власних електронних освітніх ресурсів, запровадження сучасних форм навчання та спонукатиме вінницькі школи до широкого використання мережних технологій і залучення їх до роботи в режимі «е-освіти».
    - «ШКОЛА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» — це конкурс на краще використання інформаційних технологій у школах нашого міста, — каже Юрій Пасіхов.
     За підсумками Конкурсу, школи-переможці будуть нагороджені цінними призами – комплектами сучасного обладнання для організації електронного навчання та додатковим дисковим простором на порталі ЛІКТ для створення власних навчальних ресурсів.
        Умови та механізм проведення конкурсу викладено на офіційному сайті конкурсуhttp://vn-edu.net.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар